Sunday, 1 May 2011

lelaki dan bola


salam...

seyesli, aku memang tak pandai nak tengok cara permainan bola sepak apatah lagi tak reti nak main football.. aisemenn..=_='

kata si jasmi, lelaki dan bola memang tak dapat dipisahkan. sebab tu la aku gigih kena kejut dia tengah2 malam semata2 dia nak tengok bola. tambah2 kalo MU lawan, gundah gulana la dia..eii..cepuk kang. tapi best sebab dia beli eskrem. haha. ekceli saja je letak syarat kena beli eskrem kat aku kalo nak suh kejut. hehe.

katanya juga, bola tu nikmat sangat. ah ahh..lebih nikmat dari tido sebab tu dia boleh tersengguk2 time shopping. walaupun aku tak faham kenapa la laki sangat2 minat bola. bukan semua yer. ada jugak laki yang tak minat bola. aku biarkan je diorang kalo nak tengok bola. kira bagi ruang la diorang nak enjoy tambah2 kalo dengan geng2 diorang. cuba untuk memahami. biasanya cuba untuk faham ayah n pak cik aku. adik aku yang laki tu langsung la tak minat. main bola pun tak reti.

kadang2, aku boleh tenganga tengok diorang dok terpekik2 kata ' GOL!!!!!'. haha. tambah2 kalo piala dunia. penuh la katanya kat kedai2 mamak. kalo diorang bersorak, macam nak pecah kedai tu.

tapi ada gak kes sesetengah laki ni, sanggup lupakan bola demi awek. wahh.. kira pengorbanan besar la ni. membe aku penah cakap, nak idup dengan bini gak. bukan bola. adoiii..wa salute lu der..mie, b nak masak bola masak 3 rasa. nak try tak???haha

disebabkan lelaki dan bola jugak, kami2 woman kena temankan si jasmi ni tengok bola..choiii sangat. pengsan kat kedai mamak 2 jam ok esok. dan kesimpulannya, memang aku tak tahu kenapa lelaki minat bola. huhu. layankan jelaaaaaaaa...=_="

7 comments:

  1. ARSENAL!!!
    APASAL KO LETAK M.U?
    BOH ARSENAL BOH ARSENAL!

    ReplyDelete
  2. hahaha...dah kena paksa dgn penyokong mu mlm ni..=_="

    ReplyDelete
  3. hidup..MU....HEHEHE..SORY mencelah...
    saya peminat setia MU...'SO sad kalah dgn arsenal......:(

    ReplyDelete
  4. hehehe..membe sy pun sedey sbb mu kalah..

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. hahaha...semua woman teman jasmi sorang~
    bertuah punya budak!!!
    tapi pasukan bola dia malang mlm tu

    ReplyDelete