Sunday, 25 September 2011

alhamdulillah

alhamdulillah.....


alhamdulillah  sebab aku dah habis keje part time hari ni. keje sementara sebab membe mintak tolong. lepas ni dah boleh tumpu pada study n tak payah pikir sal nak jaga kedai ke ape ke. alhamdulillah gak sebab dapat gaji hari ni. ehem2...^_'

alhamdulillah lagi sebab kawan baik aku yg dah macam adik beradik iaitu cik ijue akan bergraduasi esok. tak sabar nak nengok dia pakai jubah konvo esok. i pegi jumpe u esok ye yunk walaupun u dah tido bilik i. huk3.

dan.....
alhamdulillah sangat2 sebab aku mampu muhasabah diri dari terus putus asa dengan ujian kecil hidup ni. terima kasih pada sahabat yg sentiasa bersama aku, yuni. thanx a lot syg. yuni mmg tak pernah tinggal b. yuni gak selalu bagi b kata2 semangat. dan b rasa malu pulak sebab selalu nanges bila mengadu kat yuni.(T__T)

dan sekarang..mau tidoq dah. esok nak p melawat cik ijue lak!!nite dan assalamualaikum.....