Monday, 11 April 2011

aku nak cakap macam-macam


weehhh3!! mai sini, mai dekat, mai rapat, iyaa.. lagi2..rapat lagi..ok, stop.. meh la, aku nak cite ni. byk yg nak cite. hari kan, aku bangun awal. nak taw nape? hek3. sebab aku dah berjaya tido awal semalam. dah lebih sebulan kot aku tido lepas kol 3a.m dan lepas subuh. memang ting tong je rasa kepala aku. lepas tu ada kelas pulak kan. kalo kelas pagi2, kul 10 kls kul 9 baru aku bangun kot..hehe. kalo kat rumah, memang aku tido awal. betul je dia punye timing. sebab penat dengan bisnes mak kot yg wat aku tido lepas isyak kalo kat umah. paham2 la kalo aku tak balas mesej lps isyak time aku kat umah. tido ko!! sampai ada orang tu ngamok aku tak balas mesej. kol pun tak jawab. hampess tol la pak cik. wa tido ok..=_="

comey tak pic kat atas? aku google2 jer.. tetibe nampak bee tu. motip aku letak pic bee pegang cangkul sume? sebab, bee tu panggilan aku. tapi bukan lebah la ok. cess..sangat tak masuk topik. ekceli nak cite ni. tadi lepas subuh, aku tak tido pun sebab smlm tido awal. tenang je lepas subuh. aku dengan malas2, jerang n bancuh air. pastu teringat lak yang esok nak balek. nak balek kampung ok? ada paham? tak paham? ok, diam.

aku merajinkan diri packing2 barang. dah seminggu aku bawak turun beg besaq aku tu. tapi tak berkesempatan nak packing barang sebab aku baru basuh segala cadar2, tuala, baju2 yang nak wat balek  sume. mau 3 baldi aku basuh.penat ok. tadi dah kering, so ape lagi kan? kemas la.

bila dok kemas, lipat baju, baru aku perasan yg baju aku banyak macam hape!! adoii.. patutla ma asyik bebel ja time aku beli baju. sampai penat aku nak lipat. ada gak bape pasang baju kurung yang aku bagi kat orang. aku punya kasut n selipar lak hampir sedozen. mati aku kalo ma tengok. mesti membebel sebab aku suka beli kasut ok. salah satu barang yang suka aku kumpul. sampai ada 1 kasut aku baru perasan tadi, dah rosak sebab aku tak pakai lama. sayang btl..baru bape kali pakai.(T__T) moral of da story, jgn membaziaq.

sekarang, dah siap packing satu beg besaq ok! esok nak balek. lalala..cik parah, jgn jelez ok. lepas packing rajin la pulak kan kemas2 bilik. setahun aku dok bilik ni. best sebab terlindung dari cahaya matahari masuk menyebabkan bilik aku sejuk je. next sem tak taw la kena campak level bape n sape roomate. harap2 dgn orang yg boleh aku ngam la.

ade lagi aku nak cite. nih, pasal kat fb. bukan nak cakap nyombong. tapi memang aku tak suka nak layan chat fb. kalo aku layan pun kawan2 rapat aku je. kawan2 lain pun biase je. semalam aku dah remove 300 lbh dari friendlist. bukan hape, ade yang aku tak kenal. kalo yang kaco aku, dan2 tu gak aku remove. kalo komen2, aku layan la. kalo chat, sori sesangat. aku jarang layan. kalo time rajin je aku balas. so, tolong ok, jangan kata aku sombong?

n sekarang, sori to say.. aku tak mandi lagi.. lariiiiiiiiiiiiiii...>__<"

No comments:

Post a Comment